Chokladmousse med apelsinfraiche och hallon

Kvällens dessert blev en chokladmousse.

4 personer

100 g mörk choklad
2 dl grädde
2 äggulor

Hallon
flingsalt

1 dl creme fraiche
1 msk rivet apelsinskal + 1 msk saft
1 tsk florsocker

Smällt chokladen i vattenbad.
Vispa grädde, ej för hårt!
Rör i äggulorna en i taget i chokladen och rör runt till en jämn smet.
Häll i grädden och rör ihop.
Häll i glas eller skålar och ställ svalt minst 1 timme.

Rör ihop cremefraich med florsocker, apelsinskal + saft.
klicka på och toppa med hallon och lite lite flingsalt.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0