Hårda Daimmuffins

Blev en sats med daimkakor idag. Gjorde dem i en liten muffinsform och grädda aningen längre för en hårdare kaka. Man kan absolut låta dem stå i ugnen 10 minuter och få dem lite mjukare. Men jag var ute efter knäck/kola varianten.

Receptet

175 g smör eller margarin
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
2 st dubbeldaim
Muffinsformar

Smällt smöret i en kastrull. Rör i smör, mjöl och bakpulver. Hacka daimen grovt och rör ner.
rulla ihop små bollar och lägg i formarna. Grädda i ugnen 10-15 minuter på 175 graders värme.
Man kan piffa till kakorna genom att lägga en noblessplatta över varje kaka.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0