Kebabgryta
Blev en kebabgryta på en påse kebabkött jag fick fatt på förra veckan. Jag har alltid varit lite skepptisk var gäller fryst kebabkött, men detta var faktist rikitgt gott. Det var en gul påse som det stod "grillat kebabkött" STC.... jaja den fanns på ICA i alla fall.
Receptet kommer här :
1 påse fryst kebabkött 600 g
1 paprika
2 gula lökar
2 stora eller 3 små vitlökar
2 dl grädde
1 burk krossade tomater
1/2 dl vatten
1/2 röd chili
1 msk kebabkrydda
2 msk smör
Stek kebabköttet i smör. hacka lök och skala vitlöken. Stek lökarna i smör i en kastrull. tillsätt krossade tomater, vatten och hälften av kebabkryddorna. Skiva upp paprikan och lägg i kastrullen. krydda köttet med resten av kryddan och häll sedan över allt i kastrullen över köttet. Låt puttra några minuter innan grädden töms i. Låt allt puttra 5 minuter innan det serveras med ris.
Receptet kommer här :
1 påse fryst kebabkött 600 g
1 paprika
2 gula lökar
2 stora eller 3 små vitlökar
2 dl grädde
1 burk krossade tomater
1/2 dl vatten
1/2 röd chili
1 msk kebabkrydda
2 msk smör
Stek kebabköttet i smör. hacka lök och skala vitlöken. Stek lökarna i smör i en kastrull. tillsätt krossade tomater, vatten och hälften av kebabkryddorna. Skiva upp paprikan och lägg i kastrullen. krydda köttet med resten av kryddan och häll sedan över allt i kastrullen över köttet. Låt puttra några minuter innan grädden töms i. Låt allt puttra 5 minuter innan det serveras med ris.
Kommentarer
Trackback