Kyckling med Gourmetsås: saffran och Tomat
Idag blev det snabbmat i form av en färdig smak creme fraiche. Blev kyckling med Saffran och Tomat.
Både jag och sambon tyckte väl kanske att den skulle göra sig bättre till fisk, men det blev absolut gott!!
Till 4 personer behövs
3 kycklingfiléer
10 cm purjolök
1 stor tomat
1 burk creme fraiche saffran och tomat
1 dl grädde
1 msk olja
salt och peppar
Skiva kycklingen tunnt och stek på bägge sidor i olka. Salta och peppra. Fräs på löken och hackad tomat.
Häll i creme fraichen och grädden och låt puttra i 10 minuter.
Servera med ris/keso.
Både jag och sambon tyckte väl kanske att den skulle göra sig bättre till fisk, men det blev absolut gott!!
Till 4 personer behövs
3 kycklingfiléer
10 cm purjolök
1 stor tomat
1 burk creme fraiche saffran och tomat
1 dl grädde
1 msk olja
salt och peppar
Skiva kycklingen tunnt och stek på bägge sidor i olka. Salta och peppra. Fräs på löken och hackad tomat.
Häll i creme fraichen och grädden och låt puttra i 10 minuter.
Servera med ris/keso.
Kommentarer
Trackback