Taco Canneloni
Krämiga Canneloni med tacofyllning.
Till detta behövs
400 g färs
1 påse tacomix
1 tomat
1 burk creme fraiche
100 g philadelphia
kulörsoja
Cannelonirör alt. färska lasagneplattor
2 msk smör
1 msk mjöl
3 dl grädde
vitpeppar
salt
2 dl riven ost
Stek färsen i lite smör eller olja. Häll i en påse tacomix. Hacka tomaterna och rör i tillsammans med philadelphia och creme fraiche. Färgsätt med lite kulörsoja.
Låt puttra på svag värme medans ostsåsen rörs ihop.
Smällt smör och vispa ihop med mjöl. Späd lite mjölk i taget så att den hålls tjock. smaka av med vitpeppar och salt. Rör i 1 1/2 dl riven ost. Fyll rören med tacofärsen och lägg tätt ihop i en ugnsäker form. Häll på ostsåsen och strö på det sista av den rivna osten.
Ställ i ugnen på 200 grader ca 20 minuter.
Till detta behövs
400 g färs
1 påse tacomix
1 tomat
1 burk creme fraiche
100 g philadelphia
kulörsoja
Cannelonirör alt. färska lasagneplattor
2 msk smör
1 msk mjöl
3 dl grädde
vitpeppar
salt
2 dl riven ost
Stek färsen i lite smör eller olja. Häll i en påse tacomix. Hacka tomaterna och rör i tillsammans med philadelphia och creme fraiche. Färgsätt med lite kulörsoja.
Låt puttra på svag värme medans ostsåsen rörs ihop.
Smällt smör och vispa ihop med mjöl. Späd lite mjölk i taget så att den hålls tjock. smaka av med vitpeppar och salt. Rör i 1 1/2 dl riven ost. Fyll rören med tacofärsen och lägg tätt ihop i en ugnsäker form. Häll på ostsåsen och strö på det sista av den rivna osten.
Ställ i ugnen på 200 grader ca 20 minuter.
Kommentarer
Trackback