Garam masala

Idag rörde jag ihop en snabb middag. Kallas det snabbmat när man använder sig av en färdig kryddblandning trots att man har färska råvaror och mejeriprodukter?
Det blev i alla fall lite hett men väldigt gott :)
Ska man bjuda barn på denna rätt så borda man nog milda till såsen.

Detta behövs för 4 personer:

3 stora kycklingfiléer
1 påse kryddmix Garam masala
1 paprika
1 lök
2 dl turkisk yoghurt
3 dl vatten

Stek kycklingen med löken. Skaka ner kryddmixen och fräs till en minut. Tillsätt vattnet och låt småputtra tills kycklingen blivit genomstekt. I med paprikan några minuter innan serveringen och rör i yoghurten precis när grytan är het och är klar.
Serveras med ris eller om man är LCHF:are, med keso :)





1 tallrik vanlig kost till sambon, alltså med ris.



1 portion LCHF med keso till mig



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0