Lövbiffsknyten

Till 2 personer behövs

300 gr lövbiff
1 burk mjukost med grekiskvitlök
1 dl grädde
1 dl cremefraiche
1 tsk kinesisk soja
1 msk kalvfond
100 g champinjoner
salt och peppar

Dela lövbiffen i 2 delar. klicka en bit vitlöksost på varje bit och rulla ihop till ett litet knyte.
stick i en tandpetare i varje så att köttet hålls ihop även när det steks.
Bryn köttet i smör tills det fått färg. Skiva upp champinjoner i 4 delar och stek på.
Häll över grädde, creme fraiche, soja och fond och låt puttra ca 10 minuter. salta och peppra vid begov.
Serveras med klyftpotatis eller ris och en god sallad.















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0