Vaniljpannacotta med vit choklad toppade med varma bär

1 1 / 2 gelatin blad
1 / 2 vaniljstång
100 g vit choklad
2 dl vispgrädde
2 msk mjölk

200 g frysta Hallon and Blåbär
2 msk florsocker
1 DAIM eller andra choklad (kan uteslutas)

Gelatinbladen kallas eftersläpning i vatten, cirka 5 minuter. Genomsnittlig vaniljstången på längden and skrapade titta på det. Hacka chokladen i mindre bitar.
Koka UPP kakaomassa, mjölk OCH vaniljstången med Fron. Ta rulla Plattan rulle Fran. Ta UPP vaniljstången. Lag i gelatinet bladet OCH chokladen. Track är smal under omrörning.
Hall UPP intetsägande ingen i fyrar portionsglas. Spår dem kallas in cirka 4 Timmer.

Koka UPP OCH Bären rör i florsocker. Hall smaksatt pannacottan and strö på choklad.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0