Blåbärskaka

Ingredienser

125 g Margarin
1 1/2 dl Socker
2 ägg
2 1/2 dl Vetemjöl
1/2 tsk Bakpulver
2 msk Mjölk
1 msk Vaniljsocker
2 dl Blåbär

Gör såhär

Smält smöret.
Vispa socker och ägg med en vanlig handvisp. 
Tillsätt mjöl, bakpulver och vaniljsocker
Rör i smöret och mjölken.
Smöra och bröa en form med löstagbara kanter
Häll i smeten i formen och strö på blåbären.
Ugnen på 175 grader i 30-40 minuter. 
Ta bort kanten på formen och låt svalna. 
Strö över lite florsocker och servera med vaniljvisp eller vanilsås


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0